Maattabel

Meten is weten!

Tijdens de bestelling geef je de maat aan, jouw op maat gemaakte jurk wordt handgemaakt aan de hand van de volgende maten.

Maat Buste Taille Heup
XS 78 62 86
S 86 70 94
M 94 78 102
L 102 86 110
XL 113 97 119,5

De borstomvang (buste) wordt gemeten over het breedste deel van de borsten gemeten. 
De tailleomvang wordt over het smalste deel van de taille gemeten. 
De heupomvang wordt het breedste deel van de heupen en billen gemeten. Meet altijd de heupen én de billen in omvang en kies van deze twee de breedste.

Zorg er altijd voor dat het meetlint rondom en recht over het lichaam wordt getrokken. Het lint moet strak genoeg om het lichaam worden getrokken zodat het blijft hangen, maar los genoeg om ontspannen te kunnen ademen. Bestel liever een maatje te groot dan te klein. 

 

Uitleg customized jurk

Een jurk kan op maat worden gemaakt aan de hand van de gegevens die jijzelf invult en selecteert óf aan de hand van jouw werkelijke lichaamsmaten.  Op de webshop heb je keus uit drie soorten jurken, namelijk een recht model (de etui-jurk), een model met een aansluitend bovenlijfje en een wijdere rok (de a-lijnjurk) en een wikkeljurk met a-lijnrok.  Per model jurk kun je een lengte, halslijn en mouwtype selecteren en je kunt zelfs per centimeter invullen hoe lang de jurk zou moeten zijn.  Vervolgens selecteer je de gewenste maat en je kunt jouw jurk bestellen.

Staat jouw maat er niet tussen of wil je liever een ander model of een jurk van een stof die je zelf hebt uitgezocht, vul dan het offerteformulier in bij contact. Hierin kun je de maten van jouw borstomvang, tailleomvang en heupomvang (breedste deel) invullen en je kunt aangeven welke stof en welk model jurk je wilt. Alles kan en alles mag, maar wees exact in de omschrijving van jouw perfecte jurk. Alleen dan krijg je een perfect op maat gemaakte offerte terug.

 

Lengte
Totale lengte van de jurk gemeten vanaf de schouder:

  • Mini-jurk 70-80 cm
  • Halverwege dijbeen 80-95 cm
  • knielengte 95-115 cm
  • Halverwege kuit 115-135 cm
  • Enkellengte 135-180 cm

De aangegeven lengte in centimeters is leidend voor de jurk die voor je gemaakt wordt.  Meet dus altijd zorgvuldig en het liefst 2 keer.
Fouten in het doorgeven van de maat en lengte zijn voor eigen verantwoordelijkheid

Mouwen
Je kunt kiezen uit een aansluitende mouw, een pofmouw of gewoon lekker geen mouw. De aansluitende mouw is een rechte mouw. Let op dat de mouw niet altijd strak om de arm zit, dit is omdat elke arm een andere dikte heeft en omdat niet elke stof rekt. De pofmouw is wijdvallend en heeft een manchet van ongeveer 12 centimeter. De mouw poft waar de manchet begint. 

Kleuren
Hoewel we ons uiterste best doen om de kleuren in onze webshop zo duidelijk mogelijk weer te geven kan het door lichtval, structuur van de stof of jouw eigen beeldscherminstellingen zijn dat de kleur iets afwijkt van wat je op het scherm ziet.

Levertijd
Er wordt gestreefd naar een levertijd van maximaal 7 dagen vanaf het moment van bestellen. 

Verzendkosten
Verzending is gratis is Nederland!
Buiten Nederland is de verzending 13 euro, exclusief btw.
Retourneren is mogelijk, kosten voor eigen rekening. 

 

nl Dutch
X